HELLO - Lagu Terbaru Adele dan Lirik

04:31 Globe and Bag 2 Comments



Untuk para penggemar musik pop khususnya yang nge fans berat sama Adele, akhirnya waktu yang ditunggu-tunggu hadir juga, apalagi kalau bukan moment dimana video klip dari lagu HELLO ditayangkan di youtube. Sebelumnya Adele telah muncul memberikan sedikit teaser pada acara the X Factor, semakin bikin penasaran yang ada ya.

Video klip 'Hello' ini saya suka banget, dengan tone sephia dan make up Adele cantik sekali. Gak tanggung-tanggung, total 6 menit sekian detik para penonton dimanjakan dengan klip ini, tentunya cukup memuaskan karena setelah 3 tahun yang lalu sejak Adele mengeluarkan lagu baru, cukup lama ya.

Kapan itu saya pernah dengar di radio kalau para penyanyi wanita dunia banyak yang mengundurkan jadwal launching album baru mereka karena si ratu Adele kembali hadir dengan album barunya di tahun ini, gila ya segitu banget dampaknya, ya Adele gitu lho. 

Single 'Hello' ( yang bukan milik Lionel Richie :p ) ini telah bisa diunggah sedangkan album yang diberi judul "25" ini akan di launching pada tanggal 20 November 2015 mendatang. 

Silahkan menikmati video klip Hello dari Adele berikut ini, siap-siap berdarah ya dengar lirik nya ha ha ha.
Have a nice weekend ! xxx


Hello, it's me 

I was wondering if after all these years you'd like to meet 
To go over everything 

They say that time's supposed to heal ya
But I ain't done much healing


Hello, can you hear me?
I'm in California dreaming about who we used to be
When we were younger and free
I've forgotten how it felt before the world fell at our feet



There's such a difference between us
And a million miles



Hello from the other side
I must've called a thousand times 
To tell you I'm sorry
For everything that I've done
But when I call you never 
Seem to be home



Hello from the outside
At least I can say that I've tried 
To tell you I'm sorry
For breaking your heart
But it don't matter, it clearly 
Doesn't tear you apart anymore



Hello, how are you?
It's so typical of me to talk about myself, I'm sorry 
I hope that you're well
Did you ever make it out of that town
Where nothing ever happened?



It's no secret
That the both of us 
Are running out of time



So hello from the other side (other side)
I must've called a thousand times (thousand times)
To tell you I'm sorry
For everything that I've done
But when I call you never 
Seem to be home



Hello from the outside (outside)
At least I can say that I've tried (I've tried)
To tell you I'm sorry
For breaking your heart
But it don't matter, it clearly 
Doesn't tear you apart anymore



Ooooohh, anymore
Ooooohh, anymore
Ooooohh, anymore
Anymore



Hello from the other side (other side)
I must've called a thousand times (thousand times)
To tell you I'm sorry
For everything that I've done
But when I call you never 
Seem to be home



Hello from the outside (outside)
At least I can say that I've tried (I've tried)
To tell you I'm sorry
For breaking your heart
But it don't matter, it clearly 
Doesn't tear you apart anymore

2 comments:

  1. Love the song very much. As for the video, love the tone color and some part of the video but not all fave. :P
    Will definitely buy the album! Thanks for the info. I can imagine why other world singer reschedule their release. *why did I comment in English again? :D

    ReplyDelete
  2. Baruuu aja liat vidclip ini trus baca ni postingan. Kita emang sehatiii hahaha. Ini lagu jleb jleb banget sih

    ReplyDelete

Thanks for your comments and love!

Please follow our Facebook Page and Instagram at : @globeandbag
See you there !


/Globe And Bag